Genieten van de tuin

Hovenier in Kampen is het bedrijf van Lubert van der Kolk. Een jonge onderneming in tuinonderhoud, groenvoorziening, complete tuinaanleg en het leveren en aanleggen van alle soorten bestrating voor particulieren en bedrijven. Het is mijn werk en passie om een verwilderde tuin om te toveren tot een tuin waar de klant van kan genieten.

Dit doe ik met de beste materialen en producten als tegels, planten en natuurlijk de sfeermaker: tuinverlichting. Ook bij nieuwbouw en bedrijven heb ik daar veel ervaring mee. Hovenier in Kampen werkt in een straal van ongeveer 25 kilometer rondom Kampen: IJsselmuiden, Zwolle, Dronten, Elburg, Emmeloord, Urk en alles daarbinnen. Voor ondernemers en particulieren bied ik tevens de mogelijkheid om een onderhoudscontract aan te gaan voor alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw tuin. Vraag vrijblijvend een offerte op. 

Tuinonderhoud

Wilt u volop genieten van al dat mooie groen, maar heeft u geen tijd voor het tuinonderhoud? Dat hoor ik vaak! 
Geen groene vingers en geen idee wanneer en hoe u die taxushaag moet snoeien? 
Met regelmatig tuinonderhoud houdt u de groei en bloei van de planten in conditie. Hovenier in Kampen neemt met jarenlange ervaring uw zorgen uit handen. 

Kampen Groenvoorziening, voor alle voorkomende vormen van tuinonderhoud

Denk daarbij aan het winterklaar maken van uw tuin, een voorjaarsbeurt, of in het geval u (langdurig) met vakantie gaat.
Van wekelijks tot jaarlijks tuinonderhoud, en alles daartussenin: in overleg is alles mogelijk. Vanzelfsprekend afhankelijk van uw wensen. Ik adviseer u graag en vakkundig.

Onderhoud

Net zoals wij eten en drinken nodig hebben om te groeien en in leven te blijven heeft een bloem, plant of struik naast water ook voeding nodig. Het voeden van je tuinplanten zorgt niet alleen voor meer groei en bloei, maar versterkt de planten ook. Zonder goede voeding zijn ze vatbaar voor ziekten en plagen zoals bladluizen.

Meer informatie

Biodiversiteit in je tuin

Bomen en struiken zijn een ideale basis voor meer biodiversiteit in je tuin. Ze bieden bescherming en onderdak voor verschillende dieren. Als je kiest voor makkelijk te onderhouden bomen en struiken heb je daarnaast altijd een mooie groene basis in je tuin. Vergeet ook de fruitboompjes niet. Deze zijn een bron van voedingsstoffen voor vogels en andere dieren wilt u deze dieren ook in uw tuin en hebt u de juiste beplantings keuze niet stuur me gerust en app en we realiseren het voor u 

Meer informatie

Bloembollen in de tuin

tuinaanleg van der kolk Hoveniers

voorjraasonderoud van de gehele tuin zoals het schoonmaken van de straat en plantevakken snoeien zijn nu aan de beurt om de tuin weer goed in conditie te krijgen 

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak.
Hovenier in Kampen
06 551 558 35