Tuinonderhoud

Tuinonderhoud aan een mooie tuin kost veel tijd. Voor u het weet staat uw tuin er  door achterstalling tuinonderhoud niet meer bij zoals u het wenst, en ziet u niks meer van het geld en de tijd die u er in heeft geïnvesteerd.

Hovenier Kampen is gespecialiseerd in tuinonderhouden. Wij onderhouden uw tuin, zodat u er veel plezier van kunt hebben zonder dat u er veel tijd aan kwijt bent. We voeren werkzaamheden uit in Kampen, IJsselmuiden en omstreken, met het juiste materiaal en veel kennis en ervaring. Neem contact op, en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

Vraag nu direct een offerte aan

Onderhoud

Net zoals wij eten en drinken nodig hebben om te groeien en in leven te blijven heeft een bloem, plant of struik naast water ook voeding nodig. Het voeden van je tuinplanten zorgt niet alleen voor meer groei en bloei, maar versterkt de planten ook. Zonder goede voeding zijn ze vatbaar voor ziekten en plagen zoals bladluizen.

Meer informatie

Biodiversiteit in je tuin

Bomen en struiken zijn een ideale basis voor meer biodiversiteit in je tuin. Ze bieden bescherming en onderdak voor verschillende dieren. Als je kiest voor makkelijk te onderhouden bomen en struiken heb je daarnaast altijd een mooie groene basis in je tuin. Vergeet ook de fruitboompjes niet. Deze zijn een bron van voedingsstoffen voor vogels en andere dieren wilt u deze dieren ook in uw tuin en hebt u de juiste beplantings keuze niet stuur me gerust en app en we realiseren het voor u 

Meer informatie

Bloembollen in de tuin

tuinaanleg van der kolk Hoveniers

voorjraasonderoud van de gehele tuin zoals het schoonmaken van de straat en plantevakken snoeien zijn nu aan de beurt om de tuin weer goed in conditie te krijgen 

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak.
Hovenier in Kampen
06 551 558 35