Tuinbestrating

Tuinbestrating van de Hovenier in Kampen kan een strak betegelde voor- of achtertuin bij uw  woning zijn: Wat uw opdracht voor tuinbestrating ook is wij draaien onze hand er niet voor om.

De meest voorkomende materialen die gebruikt worden bij een tuinbestrating of herbestrating zijn:
Grindtegels
Klinkers
Betontegels
Alleen al met de ondergrond zijn er vele mogelijkheden voor u. Zo kan de tuinbestrating in cement gelegd worden maar ook op vlak opvulzand.

De tuin bestraten is een zware klus die wij graag voor u oppakken. We komen graag langs voor een advies op maat en maken een offerte aan de hand van al uw wensen.

Onderhoud

Net zoals wij eten en drinken nodig hebben om te groeien en in leven te blijven heeft een bloem, plant of struik naast water ook voeding nodig. Het voeden van je tuinplanten zorgt niet alleen voor meer groei en bloei, maar versterkt de planten ook. Zonder goede voeding zijn ze vatbaar voor ziekten en plagen zoals bladluizen.

Meer informatie

Biodiversiteit in je tuin

Bomen en struiken zijn een ideale basis voor meer biodiversiteit in je tuin. Ze bieden bescherming en onderdak voor verschillende dieren. Als je kiest voor makkelijk te onderhouden bomen en struiken heb je daarnaast altijd een mooie groene basis in je tuin. Vergeet ook de fruitboompjes niet. Deze zijn een bron van voedingsstoffen voor vogels en andere dieren wilt u deze dieren ook in uw tuin en hebt u de juiste beplantings keuze niet stuur me gerust en app en we realiseren het voor u 

Meer informatie

Bloembollen in de tuin

tuinaanleg van der kolk Hoveniers

voorjraasonderoud van de gehele tuin zoals het schoonmaken van de straat en plantevakken snoeien zijn nu aan de beurt om de tuin weer goed in conditie te krijgen 

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak.
Hovenier in Kampen
06 551 558 35