heb voor deze aangelegde tuin lampen magen leveren van susligt wat ik ook bij kan

Tuinbestrating

Tuinbestrating van de Hovenier in Kampen kan een strak betegelde voor- of achtertuin bij uw  woning zijn: Wat uw opdracht voor tuinbestrating ook is wij draaien onze hand er niet voor om.

De meest voorkomende materialen die gebruikt worden bij een tuinbestrating of herbestrating zijn:
Grindtegels
Klinkers
Betontegels
Alleen al met de ondergrond zijn er vele mogelijkheden voor u. Zo kan de tuinbestrating in cement gelegd worden maar ook op vlak opvulzand.

De tuin bestraten is een zware klus die wij graag voor u oppakken. We komen graag langs voor een advies op maat en maken een offerte aan de hand van al uw wensen.

sfeer verlichting

om je tuin tot leven te brengen laat op avond in in de donkere dagen is het om verlichting in je tuin te plaatsen zie hier een afbelding van een mooie grond spot schijnent op een pas geplaatste schutting in Zwolle wilt u dit ook kunt u gerust bij ons terecht voor de mooie lampen en een vrijblijvende offferte 

Meer informatie

Biodiversiteit in je tuin

Bomen en struiken zijn een ideale basis voor meer biodiversiteit in je tuin. Ze bieden bescherming en onderdak voor verschillende dieren. Als je kiest voor makkelijk te onderhouden bomen en struiken heb je daarnaast altijd een mooie groene basis in je tuin. Vergeet ook de fruitboompjes niet. Deze zijn een bron van voedingsstoffen voor vogels en andere dieren wilt u deze dieren ook in uw tuin en hebt u de juiste beplantings keuze niet stuur me gerust en app en we realiseren het voor u 

Meer informatie

hagen knippen

IMG 20230726 WA0001

de langste dag is weer geweest een prima periode om hagen te knippen deze haag is geknipt in ens 

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak.
Hovenier in Kampen
06 551 558 35