Aanleg tuinen

Een mooie tuin doet veel goeds voor de uitstraling van uw huis. Daarnaast is de tuin met uitstek de plek om in de lente, zomer en tegenwoordig soms nog de herfst tot rust te komen. Het is daarom belangrijk dat de tuin past bij uw leefstijl en wensen. De perfecte tuin voor u en uw huis!

Wij hebben de ervaring om niet alleen uw wensen uit te voeren, maar ook een kundig advies vooraf te kunnen geven. Dat doen wij goed, snel en vakkundig. U hoeft niet te tillen met zware materialen, en u bent geen weekends kwijt met spitten en beplanten.

Wij doen het graag en met veel plezier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!

Onderhoud

Net zoals wij eten en drinken nodig hebben om te groeien en in leven te blijven heeft een bloem, plant of struik naast water ook voeding nodig. Het voeden van je tuinplanten zorgt niet alleen voor meer groei en bloei, maar versterkt de planten ook. Zonder goede voeding zijn ze vatbaar voor ziekten en plagen zoals bladluizen.

Meer informatie

Biodiversiteit in je tuin

Bomen en struiken zijn een ideale basis voor meer biodiversiteit in je tuin. Ze bieden bescherming en onderdak voor verschillende dieren. Als je kiest voor makkelijk te onderhouden bomen en struiken heb je daarnaast altijd een mooie groene basis in je tuin. Vergeet ook de fruitboompjes niet. Deze zijn een bron van voedingsstoffen voor vogels en andere dieren wilt u deze dieren ook in uw tuin en hebt u de juiste beplantings keuze niet stuur me gerust en app en we realiseren het voor u 

Meer informatie

Bloembollen in de tuin

tuinaanleg van der kolk Hoveniers

voorjraasonderoud van de gehele tuin zoals het schoonmaken van de straat en plantevakken snoeien zijn nu aan de beurt om de tuin weer goed in conditie te krijgen 

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak.
Hovenier in Kampen
06 551 558 35