Geen maat te groot

Hovenier in Kampen heeft bijvoorbeeld een mooie grote tuin mogen bestraten bij een vrijstaande boerderij. Deze tuin is bestraat met een passende steen, die goed aansluit bij de moderne vormen van de boerderij. 

Uw tuin zomerklaar?

Groenonderhoud van de hovenier in Kampen

We hebben een week geleden een complete tuin mogen aanleggen in Dronten deze tuin is compleet vernieuwt met de nieuwe bestrating plantebakken en sierverlichting verder is er een nieuwe schutting geplaatst.

Uw tuin verzorgd van A tot Z
Ik pak graag die klus voor u op!

Onderhoud

Net zoals wij eten en drinken nodig hebben om te groeien en in leven te blijven heeft een bloem, plant of struik naast water ook voeding nodig. Het voeden van je tuinplanten zorgt niet alleen voor meer groei en bloei, maar versterkt de planten ook. Zonder goede voeding zijn ze vatbaar voor ziekten en plagen zoals bladluizen.

Meer informatie

Biodiversiteit in je tuin

Bomen en struiken zijn een ideale basis voor meer biodiversiteit in je tuin. Ze bieden bescherming en onderdak voor verschillende dieren. Als je kiest voor makkelijk te onderhouden bomen en struiken heb je daarnaast altijd een mooie groene basis in je tuin. Vergeet ook de fruitboompjes niet. Deze zijn een bron van voedingsstoffen voor vogels en andere dieren wilt u deze dieren ook in uw tuin en hebt u de juiste beplantings keuze niet stuur me gerust en app en we realiseren het voor u 

Meer informatie

Bloembollen in de tuin

tuinaanleg van der kolk Hoveniers

voorjraasonderoud van de gehele tuin zoals het schoonmaken van de straat en plantevakken snoeien zijn nu aan de beurt om de tuin weer goed in conditie te krijgen 

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak.
Hovenier in Kampen
06 551 558 35